Kárpátaljai Magyar Iskolai
Könyvtárakért Alapítvány

Elkészűlt alapítványunk honlapja

Hosszas előkészületek után végre ablakot nyithatunk a világra! Így közvetlenebbül, s mindenki számára betekintést nyújthatunk munkánkba!

Hogy miért éppen most?

Ötévesek lettünk! Ez az egyik apropója.

A Könyvtárosok Világnapja pedig kiváló alkalom, hogy egy könyvtárszakmai civil szervezet bemutatkozzon a nagyvilágnak. Szerencsére sokan tudnak már rólunk, hiszen azért van annyi támogatónk, segítőnk. Ám minden segítség elkél még most is és mindaddig, amíg a külhoni magyar kollégák munkájának támogatása nem rendszerszerűen, egy központi koordinálással történik.

Reméljük, hogy a hosszas előkészületek után kialakított forma és tartalom valóban azt a képet festi majd magunkról, amit szeretnénk, s amilyenek valójában vagyunk!

Vannak linkek még fejlesztés alatt, s vannak következetlenségek, s tudjuk, még finomításokra szükség van. Ennek magyarázata, hogy olyan mennyiségű adathalmazból kellett a lehető legjobbat és legkorrektebb információkat kiválogatni, összeszedni, hogy volt idő, amikor úgy gondoltuk, feladjuk… Ezért azt javasoljuk mindenkinek, aki honlapot tervez, hogy szinte hamarabb legyen készen, mint ahogy a működés beindul, mert később, ha tartalmas munkát végeznek, kezelhetetlenné válik az adathalmaz.

Jó munkát minden jó ügyért dolgozó elkötelezett civil társunknak!